Sitemap - XML

De Rozentuin

Vakantiehuisje op de Veluwe De Rozentuin
Vakantie op de veluwe nodig?
Vakantie huisje nodig, maar niet te duur?

Kom dan naar vakantie op de Veluwe! De Rozentuin B&B

Ook voor Bedrijven

Vakantiehuisje op de Veluwe "De Rozentuin"

 

 

In het hart van ons mooie Gelderland naast Apeldoorn kunt u tijdelijk huisje huren namelijk "De Rozentuin" en veluws huisje in Klarenbeek .

in onze groene natuur , midden op de Veluwe in Klarenbeek , staan onze geweldige vrijstaande vakantiehuisjes. deze zijn ruim opgezet met een mooie keuken , waar u zelf voor een heerlijke maaltijd kan zorgen . Heerlijk uitslapen in onze fijne bedden  in een rustige omgeving, en lekker genieten van de omgeving. Winkelen in de Hanzesteden Devente en Zutphen of lekker uit eten in Apeldoorn en op loopafstand recreatiegebied Busslo met diverse stranden en ligweides waar onder kinderstrand en gescheiden van de rest voor de liefhebbers een naturistenstrand 6ha. zelfs een week verblijf is nog te kort om van alles te genieten daarom zit in onze huisjes ook nog een was en droog machine .

Coronaveilig

veilig op vakantie: voor de duur van uw vakantie heb u de beschikking over het huisje met comfortable bedden ,eigen ingang en zoals het hoort zorgvuldig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

 

"De Rozentuin" bevindt zich in het voorhuis en is compleet gerenoveerd

 Veluuws huusje  vrijstaand bak huisje

 

Koffie en thee is tijdens u verblijf gratis evenals de WiFi

 

Als het mooi weer is kunt u heerlijk buiten zitten, wij hebben twee plekken voor u gereserveerd zodat u heerlijk over de weilanden weg kunt kijken.

 

Vakantiehuisje "De Rozentuin"staat garant voor een heerlijk verblijf.

Neem voor informatie gerust contact op met Ramona van Gurp.

 

Mail: info@tijdelijkhuisjehuren.nl

Tel: 0622146963

 

 

vakantie op de veluwe